Shower room

  • Location:¬†Ashton under Lyne
  • Installed in: 2018

Details:

Our customer wanted to take some space off their dining room and create a downstairs shower room.

We stripped back the dining room, being careful to remove a section of the flooring, so that the customer could keep the parquet flooring within the dining room. We put in a stud wall, new door and moved all electrics. We excavated part of the front garden to get the new drain connections to the new room

The new room has been completed in a traditional style in keeping with the home. The walk in shower has bespoke tinted glass, and the traditional style basin unit provides practical storage.

Customer comment:

“Very polite staff, with excellent social skills. We were kept updated with progress throughout the installation. Absolutely delighted”
Mr & Mrs Worthington, Ashton under Lyne 2018