Kitchen

  • Location:¬†Levenshulme
  • Installed in: 2020

Details:

The old kitchen had very little cupboards and more open storage and a big dresser, which made the room feel quite cluttered. Our customer wanted a bench seat in the room. Tim designed the room so that the bench seat used the angle wall of the kitchen. A galley kitchen was installed to create more cupboard space.

We took care of the complete room, from electrics, re-plastering, building the bespoke bench seat even down to the decorating and the blackboard wall. We completed the room just before the Covid-19 lockdown.

What an amazing transformation, all completed in just two weeks!

Also, Tim noticed that the letterbox on the front door was broken whilst we were there so he fixed it

Other rooms completed for our customer

Bathroom.

Customer comment:

“I really love the kitchen and am going to enjoy getting all my stuff back in and using it properly. Thanks for setting the boiler – I will make sure I figure out how to use it!¬† And for mending my letterbox – I had glued it previously but that didn’t work too well. Hope all goes ok with the business over next few weeks/months – and I’ll certainly recommend you to anyone I know.”
J Boyd, Levenshulme 2020