Extension

  • Location:¬†Ashton under Lyne
  • Installed in: 2014

Details:

We completed an extension, removing the existing conservatory that was too warm in summer and too cold in winter and replacing it with an all year round ground floor extension to create a bigger kitchen and larger lounge area for our client. Attention to detail matching the brickwork and windows has created an extension that looks like it has always been in place.

As part of our works to extend the home we created a larger lounge area with two feature Velux windows to maximise natural light and feature LED ceiling lights.

As part of our work to extend the home we created this large kitchen with reflections Mocha doors, Alpine 20mm Quartz worktops and matching upstands and splashback. The dining area has two large Velux windows to maximise natural daylight. A stunning, practical extension that provides a roomier home for our clients.