Shower room

  • Location:¬†Hollingworth
  • Installed in: 2021

Details:

Our customer had inherited this shower room from the previous homeowner, the design of the room was very poor, the toilet was far too cramped next to a very small shower enclosure. The room had a doorway into the lounge and also a doorway into a guest bedroom. Our customer now used the guest bedroom as a home study. By blocking up the old doorway into the home study it made more usable space available within the room. Gary re-designed the room to have a large walk in shower and a different location for the toilet to give the room a much better layout. The new room feels far more spacious. We also installed new internal doors to fully update the room.

Customer comment:

“Your clever website played a big part in calling you in the first place. Before and after pics are so much more useful than glossy brochure pics offered by many of your competitors. Then when Gary got here with his professionalism and in depth on-the-job knowledge, it was a fait accomplit!”.
Mr & Mrs Rhodes, Hollingworth 2021