Kitchen

  • Location:¬†Delph
  • Installed in: 2016

Details:

The old kitchen had an awkward design and lacked work surface space to prepare food. Using similar tones on the cupboards and tiles has created the illusion of a bigger kitchen. We also used integrated appliances of dishwasher, washing machine and fridge freezer to give clean lines. The TV was mounted and the power concealed again to give a cleaner finish.

We love this new room and think that the colour palette of similar tones has certainly added to the spacious feel of the room. A much more practical kitchen design and layout.

Other rooms completed for our customer

Ensuite shower room, Bathroom and cloakroom.

Customer comment:

“Thank you for our wonderful new kitchen. The team did a marvelous job and were professional and considerate throughout. Best Christmas present ever!”.
Mr & Mrs Blanchard, Delph 2016