Cloakroom

  • Location:¬†Marsden
  • Installed in: 2021

Details:

Our customer had a very long bathroom and it was the only toilet within their home, they wanted to divide the room to provide a bathroom with WC and then a separate cloakroom. Our customer also wanted to change the landing, they did not like the configuration of the top step of the staircase and it was also a very dark space so they requested glass lights above the new doors. We took care of all of the building works. The new cloakroom also provides a large cupboard as our customer said the home lacked storage and they didn’t have anywhere that a hoover could live.

Other rooms completed for our customer

Bathroom.

Customer comment:

“You inspired confidence from the start, and our confidence was proved to be well placed. The attention to detail, organisation and communication were excellent. And it’s so good to see a local company taking on young people and giving them such good training. We’re very, very happy”.
A Ramsden, Marsden 2021