Bathroom

  • Location:¬†Prestwich
  • Installed in: 2018

Details:

Our customers bathroom is a very unique shape, the old room had a bath which left a gap of a few centimetres, making it very awkward to clean. The new design uses a bath takes up all of the room. The curved edge on the new room softens the design and makes it seem less obtrusive into the toilet area.

We provided storage under the basin and a tall cupboard too.

Other rooms completed for our customer

Create a downstairs Cloakroom

Customer comment:

“Just to tell you that we absolutely love the new bathroom. It is amazing! Really luxurious! Curtis and Ethan have done a great job for us (not forgetting Dave), and we’re really impressed with not just their workmanship, but also their perfect time-keeping and politeness. They are a credit to you and the way you train them, not just in terms of their skills but also their whole approach to their work”.
Mr & Mrs Shaffer, Prestwich 2018