Bathroom

  • Location:¬†Stalybridge
  • Installed in: 2019

Details:

We changed the layout of the room so that the toilet and basin face the bath, this allowed for a run of wall to wall bespoke vanity units with a tall cupboard too. The new layout makes the room appear much bigger.

Other rooms completed for our customer

Shower room

Customer comment:

“Once again a great job from the team, Gary, Curtis, Connor and Dave. We had our ensuite revamped by this company earlier in 2019 and decided to have our main bathroom done to bring it up to the same high standard. Many thanks to the whole Timothy Michael team who contribute in making it a very professional outfit.

For those having the good sense to use this company they will be justly rewarded, good advice and service, good fittings and workmanship making it altogether a fabulous job”
Mr & Mrs McGartland, Stalybridge 2019